عدم پخش شدن مواد و ایجاد کثیفی و آشفتگی و بهم ریختگی در هنگام آشپزی
ابزاری بی نقص و چند منظوره ، بسیار مفید و کاربردی
ایده آل برای از بین بردن توده های آرد و شکر
مناسب برای الک کردن آرد گندم ، آرد برنج ، خاک قند و غلات
مناسب برای پخت کیک ، نان ، خمیر پیتزا ، کلوچه کیک و غیره
بافشار دادن دسته قطعه پلاستیکی روی الک می چرخه و باعث الک شدن سریع و بهتر می شود و نیازی به تکان دادن نیست
دارای پوست کن بسیار تیز
طراحی مدرن و خلاقانه
کارکرد به صورت دستی و بدون استفاده از برق
مناسب برای میوه ، سبزیجات
سبک و کم حجم
با تیغه های استـیل و ضـد زنگ
وسیله ای مورد نیاز و ضروری برای هر آشپزخانه و کدبانوی ایرانی
وسیله ای برای برش فنری به صورت ممتد
ساخته شده از متریال درجه یک
سایر مشخصات
قابلیت
دسته متحرک در زیر دستگیره جهت حرکت دادن و چرخش مواد
مکانیزم پره ای برای الک کردن
ویژگی ها
دارای دو توری و دو صفحه گردان
دارای دستگیره جهت نگهداری آسان
دارای پروانهی پلاستیکی چرخشی برای الک کردن